сите категории

Tanyo Industry Co., Ltd

EN

ПРОИЗВОДИ

Едноставно решение за заптивната смеса и лента

ЗА НАС

Добавувач на водоотпорни бутил ленти и заптивната смеса со едно стоп раствор
Брз одговор, стандардни артикли со залиха, понудени бесплатни примероци
Испратете го вашето прашање сега
За Tanyo Industry Co., Ltd  
Танио индустријата работи како решенија за проширени заптивки за различни индустрии и клучни пазари, вклучувајќи градежништво (за покриви, површини, метални згради и огради), воздушни композити и енергија на ветер во Кина, асортиман на производи вклучувајќи заптивки, лепила, премази, бутил заптивната смеса, трепкање на покривот лента, силиконски заптив.
Со сертификација TS16949 &ISO14001, Tanyo Industry континуирано развива производи и решенија кои создаваат нови можности за компанијата, нејзините вработени и клиентите. Се надевам дека Tanyo може да направи нешто за да му помогне на вашиот бизнис подобро и подобро

Прочитај повеќе Видео на компанијата

ПРИМЕНА

Производ што широко се користи во домувањето, градежништвото, автомобилската индустрија, електричната индустрија и индустријата за авиокомпании

ИНФО ЦЕНТАР

Употреба на Tanyo заптивната смеса и ленти

Прочитај повеќе